Etkö käytä sitä? Myy se!

Haluamme näyttää sinulle, kuinka upea käytetty vaate voi olla. Myy vaatteet, joilla on vielä annettavaa. Shoppaile tuotteita, joita et löydä muotiliikkeistä. Vinted on avoin kaikille, joiden mielestä hyvien vaatteiden pitäisi elää pitkään.

Yksinkertainen idea, joka yhdistää nyt 75 miljoonan ihmisen yhteisöä

Alussa heitä oli kaksi...

Oli vuosi 2008. Milda oli muuttamassa, mutta hänellä oli liikaa vaatteita, eikä hän voinut ottaa niitä kaikkia mukaansa. Justas tarjosi apua ja loi verkkosivuston, jonka kautta Milda pystyi lahjoittamaan vaatteitaan ystävilleen. Pian myös media kiinnostui. Kaksikko tiesi olevansa oikeilla jäljillä – ja näin syntyi Vinted.

...ja nyt jo yli tuhat

Nykyään Vintedillä on yli tuhat työntekijää, jotka auttavat ihmisiä ympäri maailman myymään, ostamaan ja vaihtamaan käytettyjä vaatteita. Tiimiimme, aivan kuten jäsenyhteisöömmekin, kuuluu ihmisiä eri maista ja kulttuuritaustoista.

Toimintaa eri puolilla Eurooppaa

Vintedin toimistot sijaitsevat Vilnassa, Berliinissä, Prahassa ja Utrechtissa. Niistä käsin toimimme 19 markkinoilla: Espanja, Ranska, Luxemburg, Belgia, Alankomaat, Saksa, Itävalta, Tšekki, Slovakia, Puola, Liettua, Yhdistynyt kuningaskunta, Italia, Portugali, Ruotsi, Unkari, Romania, Yhdysvallat ja Kanada.

Maailmanlaajuisella asialla

Myy, mitä et käytä, tai tee todellisia löytöjä – käytettyjen tuotteiden löytäminen verkosta on nyt helpompaa kuin koskaan. Kasvavaan yhteisöömme kuuluu yli 75 miljoonaa jäsentä, ja tavoitteemme on tehdä käytetyistä tuotteista ykkösvaihtoehto.

Sijoittajat ja yhtiön johto

Perustajat

Milda Mitkute ja Justas Janauskas

Toimitusjohtaja

Thomas Plantenga

Operatiivinen johtaja

Mantas Mikuckas

Pidämme kaikessa toiminnassamme edelleen kiinni Vintedin alkuperäisestä ideasta, jonka kehittivät perustajamme Milda ja Justas. Nykyään Vintedin toimitusjohtaja Thomas ja operatiivinen johtaja Mantas vastaavat yhtiön päivittäisestä toiminnasta ja kasvusta. Tukenamme on myös neljä johtavaa pääomasijoitusyhtiötä Atlantin molemmin puolin.

Tee vaatekaappiisi tilaa jo tänään

Lataa maksuton sovellus ja myy vaatteet, joita et enää käytä. Oma hintasi, myyntikulut 0 %.

Lataa App Storesta
Lataa se Google Playsta