Me suhtaudumme turvallisuuteesi vakavasti

Vinted pyrkii tarjoamaan jäsenilleen korkeatasoista henkilökohtaista suojausta. Kehitämme ennakoivasti työkaluja ja käytäntöjä, jotka auttavat yhteisöämme menestymään – niin ostajia kuin myyjiäkin. Sinun tulisi tietää seuraavat asiat tärkeimmistä turvallisuusmenetelmistämme.

Ostajan suojaus

Kun maksat Vintedin kautta, tilaukseesi lisätään pakollinen ostajan suojauksemme. Se auttaa varmistamaan turvalliset maksut, antaa sinulle oikeuden hakea hyvitystä sekä tarjoaa pääsyn asiakastukeen. Lue, miten Ostajan turva -maksu lasketaan.

Hyvityskäytäntö

Maksamme hyvityksen, jos tuote ei saavu perille, se on vahingoittunut tai se eroaa kuvauksesta. Sinun täytyy hakea hyvitystä kahden päivän kuluessa. Ostaja maksaa palautuskulut, ellei toisin ole sovittu. Lue lisää Vintedin hyvitys- ja palautuskäytännöstä.

Turvalliset tapahtumat

Rahasi pysyvät turvassa koko tapahtuman ajan. Kaikki Vinted-maksut on salattu. Niitä käsittelevät maksukumppanimme, joiden käyttämän turvallisen teknologian ansiosta voit lähettää ja vastaanottaa rahaa luotettavasti ja hallitusti.

Tukemme

Asiakastuki on aina auki – autamme ratkaisemaan ongelman kuin ongelman. Saat apua näppärästi myös ohjekeskuksesta.

Alustan turvallisuus

Roskapostin torjuntakeinot

Käytämme ennakoivasti järjestelmiä, jotka havaitsevat sopimatonta sisältöä. Ne estävät sähköpostin roskapostisuodattimien tavoin automaattisesti viestien epäilyttävää sisältöä.

Tietosuoja

Me suhtaudumme yksityisyyteesi vakavasti. Tarkempia tietoja henkilökohtaisten tietojesi käsittelemisestä ja niitä koskevista oikeuksistasi on tietosuojakäytännössämme.

Riskiarviointi

Pyrimme jatkuvasti havaitsemaan ennakoivasti epäilyttäviä toimia, ilmoituksia tai tilauksia, kuten laittomia tai vaarallisia tuotteita. Tiimimme pyrkii reagoimaan niihin ajoissa tehokkailla työkaluilla.

Autamme rakentamaan luottamusta yhteisössämme

Yhteydenpito

Vintedin turvallisen viestipalvelun avulla voit selvittää kaikki yksityiskohdat tuotteesta, jonka haluat ostaa. Voit lähettää viestin kenelle tahansa jäsenelle. Rakenna hänen kanssaan luottamusta olemalla kohtelias ja huomaavainen.

Arvostelu

Vinted-jäsenet voivat antaa toisilleen palautetta vasta tilauksen valmistumisen jälkeen. Tämän ansiosta jäsenten profiileissa näkyvä palaute perustuu todellisiin kokemuksiin. Tutustu huolellisesti muiden jäsenten antamaan palautteeseen. Muista myös antaa palautetta tilauksen jälkeen, jotta saat sitä myös itse.

Vahvista tilisi

Paranna luotettavuuttasi välittömästi vahvistamalla tilisi Vintedissä. Jos haluat nähdä, onko toinen jäsen vahvistanut tilinsä, siirry hänen profiiliinsa.

Ole aloitteellinen

Lisää profiiliisi tietoja – aloitteellisuus lisää luottamusta, joka voi puolestaan lisätä myyntiäsi. Jos huomaat jotain yhteisömme standardien vastaista, ilmoita siitä, jotta tiimimme voi hoitaa asian.

Hyvä tietää

Vinkkejä ostamiseen

Lue lisää tavoista, joilla voit arvioida myyjän luotettavuutta, saada tuotteista lisätietoja sekä maksaa turvallisesti.
Ota selvää, miten voit shoppailla turvallisesti

Myyntivinkit

Lue vinkkejä luotettavan profiilin luomiseen, ostajien kanssa viestimiseen ja onnistuneen myynnin esteiden poistamiseen.
Ota selvää, miten voit myydä turvallisesti >